Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: BGE - co dalej???

Ty nie patrz na to ile stoi papiera bo to nie wazne w kazdej chwili te osoby moga zdjac zlecenie wazne jest to ile na bierzaco schodzi a zobacz ile stoi zlecen powyzej 1 zl

To jest nie waznae jak lawina pjdzie to wtedy pojawia sie zlecenia

Do mms obserwoje wszystko i co do pana uwaga to on tu narazie napisal wszystko co sie sprawdzilo co do mnie jak podejmuje decyzje to przewaznie nieslucham sie nikogo na forum bo mam tez swoje kontakty i staram sie rozwazac kazda informacje ale to co pan uwaga napisal potwierdzilo to co sie dobwiedzialem wczesniej chociaz w to niewiezylem ze ktos zdradzi taka informacje na forum i jakbym go nie posluchal wtedy to bym nie sprzedal 30% swoivh akcji choc moglem wiecej puscic i teraz bym odkupil za pol darmo
A

Jezeli pan uwaga pisal ze chce odkupic akcje to napewno to chce zrobic ostatnio pisal ze kupil jak byl obrut ok 150 i ok 200tys wiec jest prawdopodobne ze wtedy ulica tego nie kupila wtedy tez dobralem ale ktos musial tez dobrac z obserwacji wynika ze graja na emocjach czekaja na lawine lub sami ja wywoluja tez mysle ze nie jest to jedna osoba wiec

Sa dwa rozwiazania wiedza o czyms co moze wydazyc sie za 2 miesiace i co bedzie mialo na cene akcji mi sie wydaje ze nieoplacalo by sie mu skupic 400 tys akcji po ok 50gr i sprzedac po ok 1zl pewnie bedzie chcial wycisnac z 2zl min ok 400% moze wiecej tak podejzewam

Lub moze byc taka sytuacja ze kupi te akcje i zrobi spekulacje

Nie wiadomo

Dla mnie jest pewne ze pan uwaga nie siedzi na forum tylko pojawia sie czasami co swiadczy o tym ze nie interesuja go ludzie tacy jak my interesuja go tylko nasze akcje

Z moich obliczen wynika ze jezeli jest 2 mil w wolnym obrocie to my mamy ok 1.20k -1.3k jezeli mowicie prawde ile macie ok 700tys zostaje mysle ze drobni moga miec ok 400tys a reszta moze byc w rekach pana uwagi moge sie tez mylic ale takie sa moje przypuszczenia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.