Dnia 2024-12-05 o godz. 17:43 ~M78 napisał(a):
> Oczywiście... przypominanie kilka razy dziennie że "port stoi pusty" to nie wywoływanie presji na sprzedaż... tak jak byś nie miał lepszych rzeczy do roboty w życiu jak przekazywanie takich wiadomości... tyle że mi to lotto co tam się się dzieje dziś... bardziej istotne co tam się będzie działo za rok-dwa... nie mam już sił się bawić w przepychanki słowne na forum... i tak każdy z Nas zrobi to co uważa za słuszne... Pozdrawiam i przepraszam jeśli kogoś uraziłem... odbiór informacji bywa różny...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oczywiście że informowanie o Prawdziwych Faktach NIE jest nagonką na sprzedaż.
To jest informacja o prawdziwej sytuacji która Nas Wszystkich otacza.
Przecież kolega pisał że nawet lepiej że spada bo więcej kolega zapakuje, więc nie kolega się realizuje , nie namawiam na nic.
Ja nadal będę informował co się dzieje w porcie.
...kolega nie powinien się przejmować tymi informacjami bo przecież koledze to lotto.... w obenych czasach mamy już tyle plci
że nie wiem co tam koledze lotto, czy chodzi o dosłowne lotto czy może kolega śle przekaż że go to nie obchodzi :))
Pozdrawiam Serdecznie z nabrzeża w Świnoujściu
p.s.
Jeśli tylko pojawią sie pozytywne ruchy w porcie, niezwłocie poiformuję kolegę i pozostałą częć forum
Spokojnego wieczoru