Ten "tro" bedzie też pisał tak przy 0,50gr i ża nie ma sie czym martwić. Wyprowadzają kasę z firmy i tyle w temacie.Akcjonariat się dowie jak juz bedzie po wszystkim i zgasimy światło jako ostatni.Nie wierze by drobny akcjonariat wywalał akcje po takiej cenie. Popatrz sam jak sprytnie wywalają swoje akcje- ktos wystawi na K np- 2000szt akcji a po drugiej stronie ustawiają 2010szt akcji.kabaret w pełni trwa. To sranie po krzakach a nie wywalanie przez drobny akcjonariat.Na 04PRO tez wywala spanikowany akcjonariat po 3 sztuki akcji????-buhahahahahahahahahahahahahaa!!!!!!
Powoli wywalaja po mniejszych ilościach i stad trwa to tak długo.Nie chcą pokazac że w firmie jest b.zle.Mam akcje kupione wysoko i też by mi zależało by ruszył na północ,ale tu widac ewdentne jaja i okradanie ludzi.Obym sie nie pomylił,jak zobaczymy 0,50 groszy i niżej. Ciekawe co wtedy bedziecie pisac jeden z drugim????
Tez mnie martwi cała sytuacja.Nauczyłem sie że GPW to raj dla złodzieji i kombinatorów!
Na GPW mozna wszystko.Przykład JP Morgan,Mogran Sachs itp .
Nikt im nic nie zrobi bo na górze sami okradaja ludzi i tyle w temacie.Ręka rękę myje.
Do zobaczenia przy 0,50gr !!!!!