Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  24,50 zł , zmiana od tamtej pory: -55,31%

Re: Bardzo, ale to bardzo interesujące.

@Boberin
też miałem o tobie lepsze zdanie
ja staram się jak mogę i to już od dłuższego czasu:
- piszę do spółki
- uczestniczyłem w wielu telekonferencjach
- staram się bywać na każdym walnym
- sporo czytam o branży
- patrzę w raporty
- czytam wszystko co dotyczy platige: komunikaty, wywiady, prezentacje etc
- do tego patrzę na fundamenty, at, wreszcie same notowania
hehe, dzięki za dobre słowo, że miałeś o mnie lepsze zdanie
może z tej najwyższej półki choć spadłem u ciebie na choćby średnią?
jeśli chodzi o pisanie na forach to w zasadzie liczą się dwa słowa:
>>> wiarygodny
>>> niewiarygodny
tak powinno się postrzegać osobę piszącą, której posty się czyta
bez zbytniej megalomanii, ale naprawdę pisząc nie konfabuluję i nie ściemniam, staram się analizować to i owo
tak więc może warto uznać mnie za kogoś wiarygodnego?
teraz cyt
''Tomek dosyć płynnie przechodzi w rozmowach między różnymi projektami w które jest zaanagażowany... tyle, że tylko niektóre mają znaczenie dla akcjonariuszy :''
dla akcjonariuszy liczy się rentowność i potencjał, na dziś czy tomek się odnosi czy nie, to spółka świetnie sobie daje radę w
serwisie, co pozwala jej zbudować odpowiednią pozycję do skoku na wyższą półkę - i może to być większy zakres serwisu albo
własne ip, wydaje się, po rozmowach na walnym, że oba te cele powinny być w niedługim czasie spełnione
i na koniec: drogi kolego o nicku, który dziś pierwszy raz poznałem
nie obraź się ale, nie wypada tylko wymagać od kogoś i to mega konkretnych odpowiedzi, kiedy samemu się nic nie zrobiło
jakiś wysiłek z twojej strony? pytasz, a jak ci się odpowiedzi nie spodobają to negujesz?
wiedza to znajomość przyczyn, polecam więcej pokory i cierpliwości
nikomu to nie zaszkodzi
ja się tego dość długo uczyłem i cały czas z pokorą patrzę na dyskonto w wycenie platige image
ps> z tych wszystkich pomysłów, niech jeden tomkowi wypali to będzie zaje.bi ste ip! stawiam na:
https://antyweb.pl/polski-serial-fantasy-netflix-polskie-legendy/

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -0,45% 10,95 2025-10-17 16:03:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.