Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,28 zł , zmiana od tamtej pory: 480,61%

Re: APR przychody +35,80% grudzień

najpierw cytat:

,,miszczu AT znamy twoje wróżby . przewidziałes 3,50 a poszło o ponad złotówkę od twojej prognozy w górę . oddasz kasę tym co na podstawie twoich forumowych mądrości stracili sporą kasę?

Co to jest, no co to jest ja się pytam ? Czy to szaleniec napisał, czy palant do kwadratu ?
Już śladu nie ma z tego wzrostu a zrobiony był on tylko po to aby, wpuścić naiwnych w maliny.
Najpierw naucz się na giełdzie nie tracić, a potem będziesz zarabiać ! G ......wielkie a nie złotówka. Kurs wybił się o 34 grosze !
Luką WYCZERPANIA. Kto kupuje po luce wyczerpania ?
Już na tej sesji wybijającej masz potężny sygnał słabości to ,,Buying Climax,, który ja nazywam karmieniem owiec !
Następnie jak zrobisz świecę łączoną (tylko kto to z was potrafi) to otrzymasz ,,Zasłonę ciemnej chmury,,
następne bardzo poważne ostrzeżenie, to ,,świeca wysokiej fali,,
Następnie spadek i próba powrotu do wzrostu a tam poważne ostrzeżenie ,,No Demand,, brak popytu !
A dzisiaj macie ,,Gotcha bar,, który ja nazywam zasuwą, bo zamyka po niewłaściwej stronie wszystkich co się na ten wzrost dali złapać.
Do tego pięć dobrych wiadomości, które pozwoliły dużej liczbie inwestorów, co mieli nieco oleju w głowie na wyjście z tej pozycji.
Przełamany został trend wzrostowy. Przełamana została linia poprowadzona po szczytach konsolidacji. Mało tego, jeśli w taki sposób zakończy się dzień jak to obecnie na godzinę 15 wygląda, to zostanie zamknięta luka wzrostowa wyczerpania i wtedy trzeba brać pod uwagę, że jutrzejszy dzień otworzy się luką startu trendu spadkowego. Powstałaby wtedy ,,wyspa odwrotu,,

Dlatego jak czytam wypowiedzi MAXA i podobne brednie, to od razu powiem tak:
Max, idź do najbliższego szpitala, włóż kitel i zoperuj facetowi ślepą kiszkę. Pacjent umrze, ale ty się może wreszcie przekonasz, że pieniądze zarabia się wiedzą i doświadczeniem a nie pieprzeniem i biciem piany.

kw

i jeszcze jedno, z wyjątkiem jednej osoby, która do mnie się odzywa bezpośrednio, wszyscy inni czytają teraz pierwszą z polecanych przeze mnie książek i wszyscy, może z wyjątkiem tego jednego, zabrali pieniądze ze stołu w odpowiednim czasie. Jedni przed tym wybiciem a inni na drugi dzień po nim. Jak myślisz, mają do mnie pretensję, czy tylko TY je masz ?
Dlatego jak jeszcze raz zwrócisz się do mnie ,,miszczu,, zamiast ,,mistrzu,, to cię po prostu o..........ę..................kumasz ?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOPARTN 1,43% 24,85 2026-05-20 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.