Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: -19,06%

Re: APIS-TECH Co się z tym dzieje?

A nie zastanawia cię po co tutaj jestem ? Nikt nie jest wolontariuszem na giełdzie. Tez jestem zaintrygowany całym tym przedstawieniem i dlatego postanowiłem hazardowo to jeszcze trochę potrzymać ale czasami prowokuje wpisami żeby wypadać grunt. Na potwierdzenie masz to ze mój nick i IP jest cały czas bez zmian. Czasami tez drażni mnie marazm na tej spółce bo ewidentnie coś wisi w powietrzu i albo cięciwa się naciąga albo będzie kapiszon i zawieszenie. Kiedyś miałem w portfelu krezusa. Kojarzysz spółkę ? Tam tez plany były arcyambitne i nawet handel z kghm szedł w miliony i nagle prezes sprzedał wszystkie akcje i zapomniał poinformować o tym rynek i Knf. I jak przystało na ptaszka poprostu odleciał. Tam tez był na forum bodajże taki nick MIŚ który robił swoje wywody i wszystko wyglądało pięknie. Każdy ma jakieś uprzedzenia i doświadczenia. Na pierwszy rzut oka dla nowego inwestora taka spółka jak apis jest podejrzana i raczej bez wybitnie pozytywnych informacji od spółki kurs może tu się kisić latami jak np na govenie gdzie rzekomo trwa skup akcji własnych od kilku lat. Tutaj prezes obiecał ze odkupi także kurs tez latami może być na aktualnym poziome. Może i wyglada to na specjalne zagranie ale również może to być zwykły giełdowy przekręt jak na krezusie. Szanse pol na poł. Narazie słabo to wyglada ale kto chce to ryzykuje jak w kasynie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
APIS 2,27% 0,02 2025-09-19 11:24:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.