Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Analogia z Herkulesem

Dnia 2012-07-26 o godz. 18:28 ~ja kupuje napisał(a):
> Dnia 2012-07-26 o godz. 15:17 dr Arek napisał(a):
>
> Popatrzcie co się w tej chwili dzieje z Herkulesem!
> Górne
> widełki i niesamowity popyt. Wczoraj bałem
> się, czy dobrze
> zrobiłem dokupując tamtego
> "bankruta". A
> teraz biją
> się o akcje na +22%!

Z Budopolem może być
>
> podobnie! Akcje są wyprzedane, dzisiaj brakuje
>
> sprzedających...
ja kupuje budopol skupuje poniżej 39groszy
> już mam73500sztuk chcę mieć 100000sztuk i pewnego dnia
> zacznie się północ gratuluje tym co się nakupili poniżej 40
> groszy pozdrawiam tych co stracili BUDOPOL UROŚNIE już dziś do kupie i 100000 sztuk poniżej 0,39 zakup kolega mi się pochwalił ja nie wierzyłem aż pokazał rachunek 300000sztuk średni zakup 36grosza i co najlepsze pracuje w budopolu jako robol miał fuksa kupił skotana po 15 sprzedał po 450 to było w tamtej hossie mój fuks 1000 sztuk kghm po 21 zł w kryzysie sprzedaż po 187 ci co chcą zarobić niech kupujurs spadł przezzzzzzzzz EURO SPOKO przez te bankruty które wygrały przetargi na EURO SPOKO

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BUDOPOL 0,00% 0,06 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.