Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2 051,00 zł , zmiana od tamtej pory: 60,56%

Re: Analiza techniczna FW20

https://images92.fotosik.pl/692/33d6643ecf13557amed.pngNa wykresie dziennym mieliśmy wykupienie wyrażone wskaźnikiem Oscilator Predictor (to ta niebieska górna banda. Cena skorygowała do dołu aby moim zdaniem po korekcie iść do góry. Według analizy technicznej, którą się posługuję należy kupić na zniesieniu fibonaciego 38,2 zaznaczonym na wykresie. Po cenie 2057. Stoplos pod zniesieniem 61,8 czyli pod ceną 1984. Tak też ja uczyniłem. Dokupiłem sobie kontrtaktów, ale raczej symboliczną ilość ponieważ nie gram na analizę techniczną tylko na system algorytmiczny. Rys poniżej pokazuje zniesienie gdzie powinno się kupić oraz zniesienie pod którym powinno się postawić stoplos dla pozyhttps://www.fotosik.pl/zdjecie/33d6643ecf13557acji długich

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.