Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,25 zł , zmiana od tamtej pory: 0,62%

Re: Analiza nr 2 - Pradozaur

No to najgenialniejszy bełkot od lat teraz sobie poczytałem i nawet łapkę w górę dałem za wybitne pomylenie trolloautora koncepcji jakoby Prądozaur był trollem TDJ i od pół roku każdemu tu uświadamiał, że nie oddaje się 10 za 3 miliarderowi, który kosztem inwestorów indywidualnych chce pomnożyć w kilka lat swoje miliardy... Długo to wymyślałeś czy trwamobabcia steruje tym bełkotem z tomkocentrali bezpośrednio ??? Bardzo mi się podoba, że od kilku dni jest tu zmasowany atak trolli na Prądozaura jako symbol oporu przeciwko Tomusiowi i TDJ, bo jeśli Prądozaura atakują i usiłują zdyskredytować, to znaczy że nie są w stanie wyłudzić od kogokolwiek już nawet jednej akcji za cenę dla nich wystarczająco niską i boją się kosztów prawdziwego wezwania, które im tu razem z Allianz każdy rozumny zgotował przez ponad już pół roku rozpracowując, ujawniając i ośmieszając najemne trolle usiłujące wmawiać, że GRENEVIA jest mało warta i każdy powinien miliarderowi oddać swoje akcje GRENEVIA za początkowo 2,12 i 2,75 PLN a teraz zapewne i za 3 PLN nie mają już nadziei uzyskać cokolwiek, skoro te ujadania stosują zakłamane a kurs forsownie dziś troszkę obniżyli w koordynacji z tym ujadaniem na niezniszczalnego Prądozaura... No dalej... Każdy atak trolli na Prądozaura to tylko jeszcze większa jego wiarygodność dla każdego normalnego i rozumnego czytelnika forum... ATAKUJCIE jak gupi jesteście do tego stopnia... ŚMIAŁO !!! CZEKAM !!! TU JESTEM trolle paprane !!! NIEUDACZNIKI PRZEGRANE !!! No dalej SZCZEKAJCIE !!! Pozdrawiam wszystkich lekarzy, bo jak czytamy te trolle, to roboty na lata będziecie z nimi mieli, gdy w końcu zawiozą ich na OIOM z tymi pogrzanymi makówkami pochorowanymi od bełkotania :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.