Dnia 2017-10-31 o godz. 17:39 ~reventon_wro napisał(a):
> Janku
> siedzisz już tu wystarczająco długo, żeby wiedzieć kto tu komu robi wodę z mózgu
> dejavu się szykuję
> nie było cię tu kiedy bokuny i podpięte pod nich kundle typu mk_gda, sławek i bielszczanin robili tu wielki wał
> nawciskali ludziom kitu o marżach 40% i zyskach rosnących w tempie geometrycznym
> straty w ekosphere trzymali długo w tajemnicy, dopiero audytor im kazał to ujawnić
> ale jak ja o tym pisałem to pół główki typu brawoeex, xxx i jakiś inny motłoch pisał jakieś brednie o Japonii
> i nagle co? gruchnęło! mega straty w Astanie
> masz teraz 8,30 i ponad 10 zł to się nie podniesie przez najbliższe 5 lat. A wiesz dlaczego?
> bo będzie dejavu
> osiągną moce i ebną gospodarki, szczególnie USA gdzie chcą lokować swą mikrosferę a Amerykanie mają to do siebie że jak przychodzi kryzys zamykają się na import
> i jesteście ugotiwani
> a jesteś za mądry żeby nie widzieć aż nadto sygnałów ostrzegawczych przed krachem
>
> ale oczywiście jak zwykle możecie się śmiać
Reventonie największy znawco EEx,giełdy i krachów,mam wrażenie a nawet pewność, należysz do szulerni która manipuluje kursem i opanowała całkowicie to forum,jeśli ta spólka taka zła,to dla czego siedzisz tu od lat i robisz krecią robotę codziennie,odpowiem ci chcesz wystraszyć jak najwięcej ludzi i skupić jak najwięcej przed wystrzałem na kilkadziesiąt.