Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,43 zł , zmiana od tamtej pory: -4,96%

Re: Allianz

A definicji hipokryzji też nie uczyli albo nie dali broszurki do przeczytania, żebyś poznało ??? Wszystko co tu skrobię opiera się na oficjalnie dostępnych faktach a dodatkiem są moje wnioski z nich wyciągane na bazie doświadczenia i zgromadzonej wiedzy... Naprzeciw mam jęczących o komunikatach lub ich braku trolli bez pojęcia o tym co, po co i w ogóle czemu kupują... Myślisz, że do tego typu osób kieruję swój przekaz ??? Tylko Ci, którzy mają odwagę się przyznać do tego, że potrzebują się uczyć, mogą kiedyś cokolwiek zrozumieć, a teraz widzę rozwrzeszczaną nastoletnią osóbkę, która dostała szału, bo gupi Prądozaur jej wytknął publicznie nieefektywność stosowanych metod, które zalecasz tu innym... Będąc osobą efektywnie zarabiającą i przez to bardzo bogatą nie musiałabyś nawet reagować na moją uwagę, ale wiesz, że słabo idzie w ten sposób i to złości bardzo... Moim zdaniem każdy rozumny oleje koncepcję sprzedawania akcji GRENEVIA dlatego, że przez miesiąc czy nawet cały rok nie będzie komunikatu, bo widzi w sprawozdaniach finansowych (nie ma silniejszego komunikatu o stanie spółki niż one publikowane co 3 miesiące) ogrom produkowanej i gromadzonej przez jej wszystkie biznesy gotówki... Każdy kto chce wiedzieć, już wie, że wartość GRENEVIA przekracza wielokrotnie obecny kurs... Jedyni jęczący przeciw GRENEVIA i sugerujący na różne sposoby wątpliwości w obliczu coraz bardziej pozytywnego rozwoju sytuacji, to gupcy bez jakiegokolwiek pojęcia o GRENEVIA + zasadach inwestowania oraz celach Tomusia i zwykłe tomkotrolle mające tu udawać obiektywność w kilku postach, by później jak ojej ojejka tu nagle delikatnie sączyć jad inwestorom indywidualnym, że po pewnym czasie bez komunikatu ze spółki powinni sprzedać i odejść... Za gupi jesteście, żeby tymi swoimi bazarowymi metodami tu nadal ludzi tumanić i straszyć, a fakt, że największym zadaniem wyznaczonym tej bandzie jest wojowanie z wytykającym to wszystko gupim Prądozaurem, jest największym dowodem na to, że ten gupi Prądozaur bije ich tam gdzie boli i nie mają sposobu na to, żebyście przestali uznawać te moje elaboraty od siedmiu boleścia za 1000 razy bardziej wiarygodne bo logiczne i oparte na faktach niż trollojęki typu ucieeekajcie bo armagiedon, a jak nie armagiedon to bez komunikatu o umowie armagiedon i ucieeekajcie !!! Każdy wybiera każdego dnia GUPOTA czy ROZUM i racjonalne działanie dla własnego dobra... To tylko dwie strony słownego medalu, a każdy ze sprawnym umysłem już sam wie, co jest dla niego dobre... Pozdrawiam każdego, kto nie daje się nabrać na jęki trolla i defetyzmy tego czy innego, gdy widzi ciągłe oznaki rozwoju GRENEVIA coraz szybszego :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRENEVIA -1,21% 3,26 2025-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.