Dnia 2017-06-28 o godz. 21:30 ~Ubrani napisał(a):
> No oczywiści przy 0,23 też dawały sygnał na kupno idąc twoim tokiem myślenia :)
> Ja was tylko ostrzegam bo większość to robi na was miliony piszą głupoty na forum a większość ludzi w to wierzy i kieruje się wpisami
> Prosta zasada piszą sprzedaj to zastanawiaj się nad kupnem, piszą kupuj to szybko sprzedawaj
> Nie wiem co teraz pisze większość ale raczej na kupuj więc pewnie nadal będzie sypanie
> Wystarczy patrzeć na Macd i można spokojnie grać DT bo na noc bym z tym nie został
> Pozdrawiam i jak chcecie zarabiać to nie czytajcie forum lub kierujcie się tym co pisałem wyżej bo ja gram od 7 lat i zawsze tak tutaj było :)
> Jak na forum zwiastują koniec, tragedię itp to śmiało można brać bo większość już sprzedała a właśnie wtedy zazwyczaj się kupuje ponieważ jak ktoś widzi +30% to czeka na kolejne +30% później spada np o 10% to już mu szkoda sprzedać bo przecież miał +30% a teraz ma +20% wiec czeka dalej aż ma 0 lub nawet - :) a najlepsi są ci co kupują np na +300% jak już całe forum krzyczy KUPUJ :) a wszyscy wtedy sprzedają
> To forum to największy chłam jaki w życiu spotkałem i wchodzę tutaj czasami ostrzec naiwnych
> Z resztą na rajdach i cfi też ostrzegałem a teraz ludzie płaczą że mają -80 000 na Cfi a jak przy 3 zł pisałem wywalać bo leci na 0,50 to się śmiali :D
> Spadki nie jest trudno przewidzieć gorzej jest z wzrostami a bardziej określić ich zasięg więc pisanie typu jutro +30% nie ma sensu ponieważ nie wiesz jak się rynek zachowa jakie podadzą info itp
> Ja zazwyczaj kupuje pod infa i to na jeden max dwa dni tak jak dzisiaj na petrolu czy calatrava i nie ma co czekać na +50% tylko jak widzisz że masz już sygnał na S z Macd to od razu oddajesz a pod info zawsze odbije lecz trzeba potrafić interpretować infa i obserwować co robią inni
> Mam nadzieję że komuś to pomoże bo poświęciłem na to 10 min mojego życia a dla mnie to dużo ;)
a po ile kupi;es bras bo juz tam doluja z 6 na 9 poszli