Kolego jest nas jeszcze kilku podobnie myślących. Jakieś wskaźniki sriki pierdziki mnie nie interesują wogóle, bo one nie uwzględniają przyszłości, czyli tego co będzie, one mogą powiedzieć co było i co jest, a najważniejsze jest to co będzie. KREC wg mnie to świetna spółka, ciągle to dostaje jakieś dofinansowania także wg mnie jest super. A cena akcji dla mnie może spaść nawet do 1zł i tak tego nie sprzedam, przyjdzie czas, że Polske przypili i zacznie w końcu to segregować na poważnie a wtedy KREC będzie miał idealną pozycje na rynku. Wtedy będzie tu rakieta. To że spółka działa na pograniczu rentowności też nie budzi we mnie obaw, bo to nie jest spółka jakaś komunistyczna, tylko zarządzana jest przez właściciela i jestem pewien że on wie co ma robić lepiej niż ktokolwiek inny. To że dostali tyle kasy to znaczy że byli lepsi od innych firm, a każdym takim dopływem kasy dystans się powiększa. To tak jak z Bogdanką, kiedyś była to pierwsza kopalnia do zamknięcia, działała na pograniczu rentowności, a dzisiaj jest numerem jeden wśród KWK. IPO za 528 mln tak powiększyło dystans, że żadna inna kopalnia nie ma takich fundamentów.