Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: -17,05%

Re: akcjoinm vel staryznajomy vel analityk gpw czy juz jest 5.99?

nie wiem czy to jest to samo co masz na myśli ale HYPOWERSA zapakowałem po 0,45 do wora, co prawda notowania na podwójnych fixach ale już 100% zysku jest a szykuje sie dużo więcej misiaczki

ale co ty możesz o tym wiedzieć jak sam napisałeś, że nie rozumiesz giełdy jak ja kupowałem akcje po 11 groszy i keszowałem zyski 200%.

Autor: technik-at [85.221.138.*] 2023-03-16 07:58
Opublikowano przy kursie:  0,11 zł , zmiana od tamtej pory: 65,48%
Re: Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:)
tu nikt nie kupuje - zrozum..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-09-19 15:54:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.