Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,23 zł , zmiana od tamtej pory: -87,89%

Re: Ab equis ad asinos

Dnia 2018-06-19 o godz. 08:02 saintclair napisał(a):
> Panie Fizol... Cogito Ergo Sum...
> Wpisy w języku zrozumiałym dla wszystkich są skrupulatnie kasowane, bo prawda?
> Vide drugi wątek

Mój Święty Panie - nie wiem czym zasłużyłem sobie na tytuł " Panie Fizol " w sieci.
W moim prostackim odczuciu, tak się pisze, gdy chce się od interlokutora odciąć.
Dać mu do zrozumienia, żeby się zbytnio nie spoufalał.
Ty lubisz rzucać perły przed wieprze, ja lubię sprawdzać, czy te perły nie są z Jabloneksu...
Cóż, konflikt charakterów. Na szczęście nikt nam nie mówi / jeszcze ! /, że musimy być tacy sami.
Pytanie o " kasowanie prawdy " jest czysto retoryczne, bo kasownik i tak nie odpowie. Nieprawdaż?
@elemelek
Ty, sąsiedzie drogi - piszesz w języku dla mnie zrozumiałym, bo ojczystym.
Tyle, że lubisz przykalamburzyć, i trzeba sięgać po zwoje zapasowe.
Nie mam ich zbyt wiele, i wyszło mi, że pytanie o kolację dywidendową jest adresowane do naszego łacinnika.
No bo ja się jednak rozglądam za tym tłumaczem:).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRIMETECH -0,99% 0,27 2024-03-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.