Wiesz kolego, dla tych co kupowali po 7 zl to wyjescie z min startami jest jakby nie mozliwe. STX jaki jest taki jest, tak na prawde to wygrany kontrakt nie powinien zmienic jego kondycji finansowej, dochod i tak ma ze stalej dzialalnosci.
Liczy sie prestiz. Dopoki nie pojawi sie kasa to i tak nie bedzie fajerwerkow a przy takim sentymencie i zmiennosci na rynku nie spodziewalbym sie wybuchu euforii, raczej wybuchu spekulacji ktora docelowo moze bardziej kuroswi zaszkodzic niz nadac mu pozytywny obraz na wykresie.
Pierwszy istotny moment i tak jest dopiero na 2.44 zl, dopoki tam nie odbedzie sie walka to nic nie mozna przesadzac.
Ja relatywnie jestem z STX zadowolony, bo dal mi zarobic sporo w ciagu ostatnich 5 lat. Nie ukrywam ze na GPW to jedna z moich ulubionych spolek ktore obserwuje z nalezyta starannoscia.
Pozyjemy zobaczymy, ja nadal bronie swojego stanowiska szanse 50\50 chyba ze decyzja juz zapadla a nikt o tym nie wie. Po dzisiejszych notowaniach i Budimexu i STX nic nie wskazuje zeby wogole mialo sie odbyc jakies podpisanie umowo w GDDiKA.