Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: A może analiza fundamentalna sobie zrobisz nick

Dokładnie .)

Jedź na walne , najlepiej w drugim terminie odrazu .:) będziesz miał wgląd .:)
weź wszystkich pokrzywdzonych czyli SIEBIE tylko i tupaj stukaj pod drzwiami z reszta drobnych co ci został.:) możesz je schować .:) na wiele kwartałów.:)

A jak nie weź SWOJ scren rachunku i zaprzyjaźnionych z prwatnego towarzystwa i zgłoś się do knf czy to nie ty dopuścieś się manipulacji na kursie będziesz czysty pogadamy .:)

A jak nie znadz winnego to w twojm interesie biorąc pod uwagę setki i drobne .:) spytaj kazacha przyjacielu

Notabene na miejscu prezesa i członków rady podałbym Cie do sądu po wynikach rocznych za 2013 i audycie bo przez ciebie spółka straciła wizerunek w oczach innych .:)

może uznali jak ja i reszta uwaliłeś? podnoś se sam tracisz najwiecej oni i ja zarabiam na życie a nie gram tu .:)

spółka bez cenna na lata a dywidenda powinna isc na obracanie bo jest okazaja kupić tanio grunty a ty jak chcesz sypac syp za grosze z kazachem .:) albo kupuj jak masz za co ja nie sprzedaje i nie blokuje .:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBOANIOLA -30,00% 0,07 2015-11-13 15:27:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.