Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,46 zł , zmiana od tamtej pory: 17,92%

Re: a ja jestem zadowolony z wyników, perspektyw,wzrostu ceny akcji MCI

No cóż, są ludzie którym do szczęścia naprawdę niewiele potrzeba. Wystarczy im sam fakt posiadania akcji i to, że ktoś coś tam sobie powiedział w przypływie dobrego humoru. Tymczasem z posiadania akcji wąsatej spółki przeciętny akcjonariusz nie ma jak dotąd żadnej korzyści. Ani dywidendy, ani wzrostu kursu. I tak od lat. A tymczasem do wyników coraz bliżej. Zobaczymy co tym razem wymyśli sternik, żeby potencjalni akcjonariusze nie rzucili się zbyt żwawo na te cenne walory. Jestem niemal pewien, ze czeka nas jakaś niespodzianka.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COLIAN 0,00% 4,08 2018-07-19 12:56:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.