Dnia 2025-02-02 o godz. 22:12 ~emeryt napisał(a):
> Lechu chyba tobie nie muszę przypominać o rozmowach w Magdalence czy Okrągły Stół wszędzie były negocjacje grupy robocze więc nic nowego nie wymyśliłem
>
> niezręcznie będzie im odmówić mając na uwadze wierność wartościom, takim jak rzetelność, odpowiedzialność, wiarygodność oraz uczciwość .ład korporacyjny - takie priorytety na kolejną dekadę nakreślił prezes zarządu Orlen podczas prezentacji nowej strategii
>
> a wcześniej Nowy prezes Orlenu Złożył deklarację że przywróci Orlenowi status "perły polskiego rynku kapitałowego". Jednocześnie państwowy gigant ma stać się "wzorem w stosowaniu ładu korporacyjnego".
>
> a przecież było już Spotkanie z prezesem Orlenu Ireneuszem Fąfarą i GG – gdzie prezes Orlenu zadeklarował także gotowość do podjęcia szczegółowych rozmów,...więc należy te wszystkie okoliczności wykorzystać i zaprosić do negocjacji ...Nic o Nas bez Nas ,,,nie wiem dlaczego GG tego nie robi
> https://przeciwnaduzyciom.pl/spotkanie-z-prezesem-orlenu-ireneuszem-fafara-konkretow-brak-ale-sa-deklaracje/
>
> Już wcześniej setki razy pisałem aby stworzyć Porozumienie Akcjonariuszy aby połączyć tych co podpisali umowy które dalej byłyby ważne z tymi akcjonariuszami którzy z różnych przyczyn prowizji nie chcą płacić ...nawet tobie podobno Pan Jan powiedział że przeciwnik boi się liczby osób i to prawda ale mimo tego GG milcząc nie popierała z nieznanych powodów zjednoczenia większej liczby osób w Porozumieniu Akcjonariuszy ... jak nie chcieli to zalecałem aby choć rozmnożyli liczbę członków ,aby każdy członek wprowadził do grupy choć 1 osobę z innym nazwiskiem i już byłoby 2 czy 3 tysiące członków .
>
> a teraz mówią
> Ireneusz Fąfara, prezes Orlenu, na spotkaniu z dziennikarzami.
> Podkreślał też, że akcjonariusze mniejszościowi Energi nie stanowią jednolitej grupy.
>
> Przy kursie 6 czy 7 zł ile się napisałem aby po ujawnieniu się mojej osoby dali mi listy członków abym przekonał ich do solidarnych wspólnych zakupów akcji ENERGA ....ponad 100 % by mieli też brak odzewu ...nie chcieli mi udostępnić listy mogli kogoś wytypować aby spróbował zorganizować solidarne zakupy ...Już o @ niby wysłanym do mnie którego nie dostałem nie wspomnę ...Jak sobie pościelecie tak się wyśpicie
Może warto pisać takie pisma do Pana Jana cyt przeciwnik boi się liczby osób