Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,25 zł , zmiana od tamtej pory: 77,90%

Re: A CZY PREZES PIS JAROSŁAW KACZYŃSKI LUBI POLAKÓW, DOBRE PYTANIE?

Dnia 2022-07-13 o godz. 13:55 ~marta napisał(a):
> Agorowcy to nienawidzą Polski

SZANOWNA PANI marta, WSZYSCY MAJĄ COŚ DO POWIEDZENIA, I MOGĄ SIĘ WYPOWIADAĆ, W RP MAMY WOLNOŚĆ SŁOWA, CHOĆ I W PRL NIKT MI NIE ZAKAZYWAŁ MÓWIĆ CO UWAŻAM, PRZEŁYKAŁ TO GIEREK, NAWET ZE ZROZUMIENIEM TEGO CO PODAJĘ, TŁUMACZYŁ SIE ŻE WSZYSTKIEGO, ŻE NIE JEST W STANIE DOPILNOWAĆ. PODOBNIE GENERAŁ JARUZELSKI, BO JA PROSTO W TWARZ CHOĆ NIE PO CHAMSKU, Z SZACUNKIEM, ALE WYGARNIAŁEM PROSTO W TWARZ, BY KLAKIERZY TEGO NIE ZNIEKRZTAŁCILI. A DZIŚ WYGARNIAM PREZESOWI KACZYŃSKIEMU PROSTO W TWARZ, I CO JA NIENAWIDZE POLSKI? OGARNIJ SIE marta, KLAKIEROWANIE RZĄDOWI I PREZESOWI W TAKIEJ SYTUACJI TO GRZECH CIĘŻKI. TERAZ ALBO WÓZ ALBO PRZEWÓZ. ENERGETYKA POLSKA JEST W ZAPAŚCI, LUDZIE MOGĄ UMIERAĆ Z ZIMNA, CZAS BY PREZES KACZYŃSKI COŚ Z TYM ZROBIŁ, JAK TAKI GENIUSZ W RP. JA MOGĘ Z KAZDYM DLA DOBRA POLSKI WSPÓŁPRACOWAĆ, A PREZES KACZYŃSKI ZE MNĄ NIE CHCE. NO I TAKIE DYLEMATY ŻE CO? ŻE JA ZA GIERKA I JARUZELSKIEGO ROBIŁEM HIGH TECH W ENERGETYCE. A CO TO KACZYŃSKIEMU PRZESZKADZA,JAK NIE RADZĄ SOBIE Z TYM JEGO IDOLE? Z PRZEWODNIEJ SIŁY NARODU PIS, TAK ZAKŁAMANY TO NIE BYŁ GIEREK ANI JARUZELSKI, MIAŁEM WOLNA RĘKĘ, A DZIŚ PREZES MA MNIE W DU PIE, CHOĆ CHCIAŁEM ROZMAWIAĆ Z SENATOREM OŻÓG I INNYMI Z PIS.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AGORA 1,74% 9,34 2025-11-03 16:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.