Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,20 zł , zmiana od tamtej pory: 11,76%

Re: 8,20 ZŁ A TU NIKT NIE POMYLIŁ SIĘ W PRZECINKU? DOBRE PYTANIE?

Ja mówiłam by zamknąć Mazura, i znowu ostra jazda bez trzymanki, i znowu Mazur w kulisach gry, innej spółki nie chycił się tylko BOŚ, a tyle jest spółek na GPW. Co wie Mazur czego ja Gienia ze Szkoły Rodzenia nie wiem? Co tu na GPW ten Mazur odstawia, piszą że 30 lat na giełdach, ale ja w to nie wierzę, ma informacje i cały ten stary wywiad co robił dla amerykanów, dziwnie trafnie wszystko wie? A ja tyle razy pisałam by go przesłuchać, i te amerykany nie pozwolą. Pamiętam jak Mazur trzymał KGHM na 140 zł tym systemem MATRIX US w 2014, i pisał już wtedy by KGHM weszło w OZE, to Prezydent USA usłyszał 'Wolnoć Tomku w swoim domku"? I KGHM rypnął jak wodospad do 90 zł. GS jest okrutny, ale informacje ma i Mazur ma, i wtedy Prezesy straciły 20 miliardów na KGHM.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOS 0,88% 11,40 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.