Nie raport :-) raport jest 16 tak jak napisałeś o ile w ogóle będzie.... są rzeczy po prostu na które potrzebny jest nieco dłuższy czas... znasz sytuację tej spółki więc kiedyś w ramach rozrywki wróć do pewnych rzeczy i pomyśl dlaczego tutaj ta sytuacja tak wyglądała, może coś interesującego przyjdzie Ci do głowy...to jest tylko moja koncepcja po tym co widać przez ostatni rok, mogę się oczywiście mylić, okaże się pewnie za jakiś czas lub pozostanie tylko jako domysły...
Co do wniosku to kiedyś Ci pisałem, że istotny jest tutaj czas i najprawdopodobniej mało go zostało, chodziło mi wtedy o art. 313 restrukt., tam jest termin 30 dniowy dla zarządcy właśnie na plan restrukturyzacyjny .... Z całym szacunkiem do wszystkich ale tego planu realnie nie dało się napisać już w czerwcu 2016... więc jak mogło dać się napisać w styczniu 2017 przy tym na co zwracaliśmy tutaj uwagę...
Co do brandu Alma to pewnie zostanie tylko w tym momencie ma już wartość jak każdy inny nowo promowany jasiu, chrabąszcz, rabarbar czy stokrotka.... format alma się przeżył, ktoś kto to przejmie i tak będzie nadawał temu swój własny kształt i kierował ofertę do nowej grupy docelowej... Może mieć wartość Kredens ale tutaj jest tak samo, nie wiem czy nie niższe są nawet koszty promocji nowej marki w stylu "ze starej chaty" itp. niż kupowanie tego co zostało po kredensie ....
Co do dalszych kroków zobaczymy w najbliższym czasie, z tego co widać, wszystko wskazuje na to, że najbardziej prawdopodobna jest likwidacja ale dopóki nie będzie postanowienia jest to tylko prawdopodobieństwo... pożyjemy, zobaczymy ...