Ha! I tu mnie masz,ale jeśli spadnie do jednego grosza to czy nie okaże się 300% prawdziwe.... Jeden gagatek ma już prokuratura więc tu spadek do grosza wydaje się możliwy bo działają podobnie. Futbolowe emocje przyćmiły mi logikę bo to nielogiczne jest że nasi grają wszędzie tylko nie w reprezentacji. Długie łapy Kremla? Ktoś ich straszy?Bo łatwo mogą ich dostać... Mają rodziny,dostatnie życie...sporo do stracenia... A to dyscyplina o olbrzymim zasięgu społecznym... Grali śledząc rezultat na drugim boisku,zrobili coś pomiędzy.A Ty nie musiałeś tak się spieszyć z odpowiedzią o 2:00. Ja już wstałem bo dzisiaj wyjeżdżam, ale Ty nie spiesz się tak,nie musi być za 5 minut. Też Ci radzę zrobić trochę OFF-u. My będziemy bawić 4 dni w Szwajcarii.Budżet?30tysi zarobione właśnie na JSW(dostępne już w piątek w południu),bo tylko tam się zarabia.Tu można tylko stracić, na razie "tylko" 200%...To...do poniedziałku... Może drugiego...się zobaczy. Forsy jest jak lodu a wszystko dzięki Blondwłosej. No Dyzie... 56 Jastrzębska, może niżej... radzę się grubo zastanowić - macie gotową podpowiedź za darmo, czego chcieć więcej?