Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  47,50 zł , zmiana od tamtej pory: 18,95%

Re: 5 zł dywidendy

ja nie mam nic przeciwko brakowi dywidendy o ile to jest ujęte w polityce. niektóre spółki podają, że o możliwości wypłaty dywidendy decyduje np. zadłużenie w stosunku do EBITDA, gdzieś wyczytałem siła giełdy w USA jest to że tam inwestuje i sprzątaczka i hydraulik ( u nas zaraz ktoś napisze ulica), tylko tam nikt nikogo nie dyma- Buffet raczej nie kręci kółek tylko trzepie dywidendę z Coca Coli - dla niego nie liczy się chwilowa wartość portfela a to ile się z tego ma - dla mnie też. Pamiętacie taką starą piosenkę Kazika - "Wałęsa, dawaj moje 100 milionów" ... " Panie Juroszek dawaj Pan moje 6,66 " krzyczy drobniak na forum bankiera :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATAL 0,00% 56,50 2025-12-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.