I jeszszce druga sprawa ,
Będzie propozycja dywidendy, natomiast poziom jej i terminy wypłaty będą [podane] w terminie jednego miesiąca po [dzisiejszej] konferencji” – powiedział Juroszek podczas konferencji prasowej.
Czy tylko ja jestem slepy ze nie widze tych terminów które podał prezes
Sadzę że słowa prezesa zle odczytałem tak samo jak zapis o dywidendzie .Widicznie termin jednego miesiąca dotyczył tylko pierszego słowa a nie całego zdania tak samo jak zapis przedziału 70-100 proc. w prospekcie emisyjmym był dla checy i nie dotyczył wysokości dywidendy i widocznie ten zapis przedziału wysokości dywidendy 70-100 proc
Spólka o powody „odstępstwa”.odpowiada spółka zamierza przeznaczyć środki m.in. na zakupy działek czy bieżące i nowe projekty deweloperskie. W zeszłym roku Atal wydał rekordową kwotę na nowe grunty. Spółka chce na tych działkach rozpocząć inwestycje Tylko kogo to interesuje jak Mnie interesuje
Jaka w końcu polityka obowiązuje w tej firmie Jak firma nie wyjasni to musi wyjaśnić KNF chyba że zmieni polityke dywidendowa .
Wiemy jedno 30.03.2023
Juroszek Holding, spółka kontrolowana przez prezesa Atalu Zbigniewa Juroszka, nabyła akcji Atalu za łącznie ok. 12,27 mln zł -
Po co przepłacac .