Dnia 2021-02-17 o godz. 12:29 lawyer_mz napisał(a):
> Jeżeli już mówimy o impulsach to przydałoby się takie info:
> Wykonaliśmy własnie z powodzeniem 1, 10, 100 procedurę z zastosowaniem Compuflo w szpitalu XY"
> Zobaczcie jak po infie o pierwszym pacjencie, który przeszedł zabieg przy użyciu CarpX poszły notowania PavMed, Solidnie zarobiłem na tamtej spółce w tamtym roku o czym pisałem ale byłem przekonany gdy MLSS już było po 3,5$ a PAVM po 2$, ze długo kurs tego drugiego nie dogoni Milestonu a stało się to błyskawicznie i już w AH PAVM był powyżej 5$ po wzroście w czasie sesji o 40% (zresztą insajderzy moim zdaniem wcześniej użyli informacji poufnych bo podejrzany był dla mnie dość dynamiczny wzrost z 2 na 3,5 przed infem o pierwszym pacjencie).
Tych zabiegów z użyciem Compuflo epidural to już wykonano w szpitalach w USA i nie tylko setki, albo i tysiące - chocby w ramach tych wczesniejszych badań.. Rozumiem, że chodzi ci o info, że szpital, który kupił ostatnio Compuflo zaczął je uzywać. Może cos takiego podadzą, choć myslę, że niektóre szpitale już to stosują.
Bardziej liczę na większe wzrosty po podaniu infa o wejściu z Compuflo do Kanady, Australii, na Bliski Wschód. To powinno nastąpić szybko.