Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,56 zł , zmiana od tamtej pory: 10,55%

Re: 35m PLN za prawo do zarządzania 8 mld

ja podchodze racjonalnie do tematu,twoj punkt widzenia jest do polowy racjonalny!

kara ,ja nei wiem za co?? bo jezeli altus jako firma,ma otrzymac,to tak samo PZU,PKO,KPMG itd ZGADZASZ SIE???

A CO MA REKOMENDACJA WYNIKAJACA Z MFID 2 DO WYPLATY DYWIDENDY??

to zaden zakaz,jezeli firma spelnia wszystkie zapisy dyrektywy ,ma bufor finansowy odpowiedni itd,to tym bardziej bedac prywatna firma moze wyplacac zysk !!

oczywiscie osatteczne decyzje wiekszoscia beda 30 kwietnia podejmowane!

o Amber gold taks ie martwili,ze juz zapomnieli,to samo bedzie teraz do wyborow w październiku a pozniej to juz po temacie!

i tak to wygląda!

Ten wyrok nie ma szans na przjescie bo za co itd,juz o tym pisalem ,lata swietlne,a jeszcze beda podatnicy odszkodowanie wyplacac z wyroku trybunalu europejskiego bo przeceiz sam braciszek Jarusia podpisal traktakt lizbonski ,ktory oddawal suwerennosc Polski,zaplaca podatnicy,a Jarus z Zziobro za brak dowodow w sprawei itd pojda na smietnik historii!

tak to widze!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTUS 2,17% 2,83 2025-11-19 12:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.