Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  27,00 zł , zmiana od tamtej pory: 27,04%

Re: 300 zlotych

Wspaniałe wizje, wspaniałe technologie, certyfikaty, patenty, abstrakty, badania - a ja się pytam gdzie są umowy??? Za trudne pytanie???

Z samych certyfikatów i patentów kasy nie będzie.

Dlaczego brak jest nowych umów, ktoś jest w stanie sensownie to wytłumaczyć czy też dla was to normalne i wystarczy wam tylko rozwój technologii?

Ze 115 zidentyfikowanych IDTFów ile w ciągu roku zintegrowali i ile umów podpisali, w takim tempie to będziecie mieli okazję do taniego "dobierania" przez kolejne lata. Podobo te IDTFy mają również implementować VCAST więc ich powolne pozyskiwanie równa się mała ilość klientów na vcast równa się niskie przychody.

Jeśli tego nie widzicie to macie problem z logicznym myśleniem. W tym tempie to tutaj przeskok na zupełnie inny poziom przychodów zajmie dekadę albo i lepiej, no chyba, że was to zadowala to nie mam wówczas pytań ....

Mam akcję i wnerwia mnie ślimaczenie w temacie umów i wasze lukrowanie rzeczywistości,, bo nie zapowiada się, żeby to miało się zmienić, a 3 - 4 umowy na rok to sami przyznajcie, że to wynik, którego raczej się nie spodziewaliście. I nie mydlcie innym oczu, że to jest ok, bo przychody w 1 kwartale były wyższe niż Ipoema przewidziała, bo nadal są one na nędznym pozioie vs kapitalizacja.

Z taką przeszłością jaką ma MDG, powinni być bardziej odpowiedzialni w deklaracjach, a jak dają ciała to sytuację wyjaśnić. Over!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDICALG 3,30% 32,90 2026-02-10 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.