NORD500 mam dla ciebie propozycję ( do odrzucenia *) zmień sobie nick na SOUTH 500 lub SOUD500**
bo juz chyba pisałem prezentujesz tu filozofię góralską (może jesteś z południa naszego ślicznego ....kraju) : "albo dyżdż albo słońce Haj lub hey" czy jak tam oni to wymawiają ...???
kiedy ja coś komuś zarzucałem ??? pisałem tylko , że różne "cuda" na GPW a szczególnie na N C odchodziły
a co do pisania listów ... "lekka szydera" też swój list intencyjno - polecony!! ma im wysłać już niebawem
ja pisałem o "prezesie zaprzyjaźnionej spółki" , a przypomnij sobie co to się działo np. na BIOTONIE jak Zygmunt Solorz - ŻAk (ten od im. POLSATU) kupił od grubego Rycha akcje Biotonu (poza sesją) za kilkadziesiąt milionów !!! zł .... na forum 'spece' od inwestowania pisali: " zaraz kurs BŁOTONA przebije sufit ..... no bo .... SOLORZ to nie jakiś tam leszczyk i gotówki w błoto nie wrzuca" i podobne mądrości o szybkim odrodzeniu spółki p. Krauzego (BIOTON) krążyły, finał był niestety wiadomy .....
a o "ruchach" p. Patro na swoich i obcych "walorach" już nie wspomnę (tworzenie, potem łączenie i likwidacja)
jak masz zaufanie do 'papiera' to żadem wpis nie powinien ci zmącić podjętych wcześniej postanowień !!! czekaj dzielnie do 6 gr i nie przejmuj się aż tak bardzo wpisami z forum
* żebyś nie mówił o propozycjach niedoodrzucenia typu mafijnego
** SOUD jak NORD chyba , że to ma być SUeD - z niemieckiego