Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,64 zł , zmiana od tamtej pory: -33,43%

Re: -------------->>>> 3 nowe gry od Road

Czy dobrze czytam między wierszami, ze na razie ATS 2nie ma co się spodziewać? No i niech mnie nie załamują, że chcą wykorzystać technologie z ATS w tym Projekcie D. Poza tym robienie survivialowej strzelanki z grafiką sprzed 10 lat, to już strzał w kolano na sam początek. Przecież gracze to wyśmieją.

Nie kumam jak można rezygnować z czegoś na czym zyskali doświadczenie na rzecz kwestii, nad którymi zespół nigdy nie pracował. Serio oni myślą że zrobienie fizyki walki to bułka z masłem? Już to demo pokazało, ze to wyglądało tak drewniane, ze mi się przypominały czasy jak z kumplami ogrywałem Quake 3 w kafejkach internetowych:)

Naprawdę niech lepiej zrobią z tego jakiś survival z elementami horroru, bo tam wystarczy dołożyć klimatyczny dźwięk, trochę gry światła i cienia i voila. A nie oni będą wymyślali znowu koło na nowo.

Jeżeli te słowa miały podnieść akcjonariuszy na duchu to nie wiem jak je odebrali inni, ale mnie jednak raczej zaniepokoiły.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROAD -3,49% 4,42 2025-12-23 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.