Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,27 zł , zmiana od tamtej pory: -9,09%

Re: 27% w większości negatywne

26%
Jeśli tylko DM się liczy to nie rusza was w ogóle, że gra która była topową serią dostaje takie oceny?
Ile dostanie DM na premierę? 50% i będziecie z tego zadowoleni? To jest oznaka, że ktoś nie umie zupełnie projektować gameplayu do gry strategicznej.
Myślicie, że taki game designer jest tak zajęty DM, że nie mogli zrobić solidnej korekty na Realpolitics? Nie, w tej firmie po prostu nie ma solidnej osoby od tego więc i nie wyczarują, że DM nagle będzie miał turbo fajny gameplay.
Ja od dema się niestety odbiłem, a lubię strategie i dlatego jestem na tej spółce.
Ja osobiście zaczynam tę spółkę mieć głęboko w poważaniu i tracę nadzieje na DM, bo ani wizualnie to nie wygląda (Unity słabo renderuje, assety średnie, VFX i shadery też nie powalają, UI jak z lat 90/2000), gameplayowo nie jest rewolucyjne, a nawet wątpię, że jest w jakimś stopniu stabilnie solidne, o performance można by było się bać, ale dużo draw calli na mapie nie powinno być więc może jako tako przejdzie... gorzej shadery.
Ja tę spółkę pewnie potrzymam dłużej, ale najwnym jest myśleć że tu będzie jakaś rewolucja.
zrobi się z tego pewnie 2,5 i modlić się żeby nie planowali kolejnej emisji tylko żeby produkcja bazowała na przychodach z DM, bo RP3 z tymi ocenami co najwyżej na firmowy papier toaletowy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE -16,67% 1,15 2025-11-03 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.