Stęskniłem się za tym forum.
Jak zauważyliśmy wszyscy, i zgodnie z moimi (wyśmiewanymi przez pewnych komentatorów przewidywaniami) po zdołowaniu kursu doszło do wielkiej pakietówki i kilku pomniejszych. Nawet ostatnio przerzuca się nadal po 50 tys akcji.
Wyśmiewanymi bo wypisujesz ezoteryczne banialuki zaczynając od wiary w moc sprawczą jakiegoś... forum na notowania kursu po wpisy jak powyżej.Wyobraź sobie , że kiedy OIL spadł w kilka lat z 800zł na kilka złotych, to tam też dochodziło do wielkich pakietówek i przerzucania tysięcy/setek tysięcy akcji. Niezwykłe prawda?
Że na Giełdzie w każdym cyklu notowań spółek, nawet będących w upadłości układowej przerzuca się pakietami akcjami :)
Normalnie chyba ktoś po to wymyślił Giełdę, czy ja coś nie rozumiem?
Wracając do Twojego głównego wątku, historia przyznała nam rację
Chyba nie w zakresie Twoich przewidywań gdzie będzie kurs.
Tu ani razu nie trafiłeś, mimo, że byłeś dobrze poinformowany z pół-rocznym wyprzedzeniem, skoro piszesz:
Kurs faktycznie zszedł do ustalonej z góry ceny rekomendacji, a nawet chwilowo niżej.
Skoro wiedziałeś, ze cena jest ustalona i spadnie 25-30% (co i tak odbyło się w dosyć długim czasie) i pewna instytucja była na tyle miła, aby Cie o tym wcześniej poinformować, to czemu nie sprzedawałeś aby teraz odkupić ?
Żart :)
ale nie będzie łatwo tego wytłumaczyć w całym anturażu zdarzeń. Czas pokaże.
Piszesz te same rzeczy od ponad roku i nadal zero konkretów.
Pytałem ostatnio czy byłeś na WZA i masz coś konkretnego do zakomunikowania forumowiczom poza mega halo, ze ktoś przerzucił akcje za równowartość mieszkania M3 na Mokotowie?
Ale tylko przegrana wszystkich przetargów w 2016 może zatrzymać "dobrą zmianę" trendów na wykresach 3M i 6M ze spadkowych na boczny, i prawdopodobnie wkrótce wzrostowy.
Notowania są w interesującym miejscu i sam jestem ciekaw jak się to rozegra, ale lepiej nie pisz na temat natury konsolidacji i trendów oraz tego co będzie "wkrótce" bo bardzo słabo Ci to wychodzi.