To jeśli nie rzuci się z zaskoczenia jakaś istotna podaż, to może nam niebawem grozić wspomniany przez ciebie poziom 0,5.
Ale już na ten moment rzuca się w oczy, że z prawej strony arkusza nie ma chętnych by zaspokoić ofertę po lewej stronie na 6k po 0,252. Od 11ej przez 30 min nic. Aktualnie też nikt się nie pojawia/ujawnia. Ciekawe czy coś ruszy od 15ej.
Mam świadomość, że moja średnia 1,4 to wysoko, ale i tak sporo zbiłem ją z 2,0 przez stopniowe dokupienie jakiś 80% pierwotnego stanu posiadania po publicznej emisji. Całe szczęście, że nie wkopałem się w emisję po 5,0. Była wyraźnie robiona pod reklamę Model Buildera, ale poprzedzała wydanie gry, więc czekanie na efekty premiery było oczywistym postępowaniem. Dokupowałem niejednokrotnie na spadkach, ale oni nie od razu podali kluczową informację, która rzuciła światło na fiasko premiery. Zaskakująca informacja w którymś z raportów o nie zrobieniu badania chińskiego/azjatyckiego rynku sprzętowego uświadomiła dopiero powagę i długotrwałość problemu Spółki. To był dopiero sygnał, by nie tykać się już tego papieru.