Dnia 2018-09-03 o godz. 23:14 ~MM napisał(a):
>blablabla....
te, płaczliwy mały miki, a od kiedy datę trzeba dołować?... - nie rozśmieszaj... ;)
tu nawet grawitacja nie jest już potrzebna, bo samo spada od dawna...
twierdzisz, iż tylko głupcy oddają za bezcen? masz rację - mądrzy sprzedali duuużo wyżej, a tacy jak ty trzymają i płaczą, patrząc jak wciąż spada i jak jest choć coraz niżej, to po taniości nikt nie chce tego kupować...
ciekawe dlaczego? umiesz wyjaśnić? może przez posty wykresa? ;)
natomiast reakcja rynku po zakończeniu kontroli fiskusa (choć też spodziewałem się po tym zdarzeniu odmiany trendu) i po tylu dywidendach pokazała, iż data dla rynku wcale nie jest tak atrakcyjną inwestycją, jak ty ją widzisz...
utopiłeś dużo kasy przez własną naiwność, niewiedzę, brak doświadczenia i katatymię...
kapitał umoczony w dacie stopniał ci, pieniądze zniknęły, ale gorzki smak porażki pozostał , prawda ?
no i ta wkurzająca ironia wykresa, który wciąż ma rację w ocenie spółki... ;)
co ci zostaje poza wypłakiwaniem na wykresa?... - tylko tym poprawiasz sobie samopoczucie, bo nie potrafisz po męsku znieść swej porażki inwestycyjnej i popełnionych błędów...
i już nawet wykresy ci się mnożą... ;)
co z tego, że ty uważasz, iż kurs "na dzień dzisiejszy powinien być już grubo powyżej 2,2"...?
ja mogę napisać, że uważam, iż powinien być powyżej 4,2 albo poniżej 1,2... - i co z tego?
klawiatura wszystko przyjmie...
ty pewnie z tych, co myślą, że od użalania się i pisania bzdetów na temat wykresa urośnie kurs daty...
ale wypłakuj się dalej na wykresa i pocieszaj podobnych sobie stultusów desperackim zawołaniem "trzymać papier mocno!" - może kiedyś doczekasz się swego 2,20... - za jedną, ale też może i za dwie akcje...
tak jak forumowy januszek, który kiedyś nie mógł doczekać sie spadku na 3,80 by dokupić i uśrednić po zakupach za 4,4x...
a teraz nawet tych 3,80 nie ma nawet za dwie akcje... ;)
miłego dnia życzę... ;)
takiego z normalnym handlem i wzrostami na dacie, bez pajacowania z podawaniem tlenu i durakowatych podbitek jedną akcją które zniechęcają poważnych inwestorów do wchodzenia w walor...