Stew chwilowo opuścił forum, bo tak się naprawdę zowie. Legins to taka ksywka od Ta.Kim był Ta?Ja Go jeszcze pamiętam bo też jestem tu długo. To był gość który zachęcał do kupna przy 08. Gdzie jest teraz? Trudno powiedzieć... zapadł się gdzieś pod ziemię, może właśnie zszedł do podziemi... nie mówię że do samego piekła i z Lucyferem popija teraz koniaczek śmiejąc się z tych których udało mu się nabrać, ale wyraźnie nie chce się już pokazywać bo Mu chyba wstyd.
Stew czasem tu zagląda tak jak ja i wtrąca trochę realizmu żeby skontrować hura optymizm który rozwlekle często tu przedstawia akcjonim.
Próbuję go ostatnio ściągnąć z tych obłoków wśród których buja, tu na ziemię żeby zajął czymś innym głowę bo następni znowu będą ubierać te futra...Chcę trochę o Niego zadbać żeby nie musiał mieć takich wyrzutów sumienia jak Ta który zniknął bez wieści.
No jak tam akcjonim zszedłeś? zachwyciłeś się Lolą? Czasem się mówi że forma przerasta treść.Ja odruchowo pierwszy raz ją oglądając też tak pomyślałem, można było mieć takie przypuszczenie, ale to nie jest ten przypadek. Ona używa formy żeby pokazać światu swój talent i to Jej się udaje w sposób kompletny. Słuchaj akcjonim, słuchaj razem ze mną, od rana do nocy. W przerwach zajrzyj sobie na JSW i przeczytaj co tam ma do powiedzenia Euklipides w swoich wieczornych analizach. Facet jest nie do pobicia ani nawet nie można na Niego patrzeć w kategoriach tego typu ambicji - On jest klasą sam dla siebie. To jest po prostu merytoryka przeplatana z rzeczowością. Pisane ze spokojem i uzasadnioną pewnością siebie. Ja już prawie wcale nie muszę zabierać tam głosu żeby komukolwiek otwierać oczy jaką przyszłość ma przed sobą Blondwłosa Jastrzębska (tu? a i owszem).Po wpisach Euklipidesa tam wszyscy doskonale to wiedzą.
No to trzymaj się akcjonim i pisz jak tam Ci w duszy gra jeśli musisz, ale pomyśl czasem o tym co Ci napisałem.