Ależ...pisałem! Kto śledzi ten wie, ale skąd się to wzięło?Bo jak widać każdego można zrobić w balona, nawet uczestnika giełdy z 22-letnim doświadczeniem takiego jak ja.Przyznaję się. Wniosek?Jak jest coś robione chytrze i przebiegłe to każdego można oszukać.Powiem więcej: ja tu zostałem nabrany nie raz a 3 razy.No szulernia, i grają na tysiąc głosów.Teraz mogę powiedzieć jedno : do trzech razy sztuka, już mnie nie nabiorą.Strata z tego też nie wynikła żadna, wręcz przeciwnie: 8,5 tysia wpadło, więc z frustracji tego nie piszę, ale wkurza mnie że mogła być, bo potem (jak już kupiłem 0,3 o czym piszę od 0,8),długo było trzymane 0,26 i niżej.Obawa przed dalszym dołowaniem była, bo ładunek był spory.Wytrzymałem, wywaliłem ale ile nerwówki się nałykałem to tylko ja wiem.Ktoś może nie wierzyć i myśleć że lubię się bawić w ryzykowne kółka ale to prawda - było nerwowo.Odradzam.Ty też nie tykaj powyżej 0,1.To że teraz jest trzymane długo powyżej 0,3 ("stabilnie") jest robione wyłącznie po to żebyśmy uwierzyli że niżej nie będzie.Na iluż to wykresach widać takie rzeczy - nawet bez giełdowego doświadczenia można to wiedzieć.