za 50 lat to na świecie nie będzie ani mnie ani Ciebie- ja mam emeryturę zagwarantowaną....soro twierdzisz ze śmieciowa umow a jest ok to zatrudnij się w tej firmie i na własnej skórze poznasz jakie są stawki i ile zarabia się dziennie przy obsłudze doręczeń,,,,
zresztą to bez znaczenia - 8 razy odwołali przetarg a ręke dam soebie uciac ze inpost przegra z PP tę batalię i wtedy dopiero ujrzysz co ta firma jest warta,,,,,
Lpp jest też cudowne bo ma mega zyski akcje wrzosły z 20 pln na 10000 w 20 lat ale ...jak wyszło na jaw ze podatki płaci na Cyprze fala krytyki przeszła i się dostało im za to,
nie widze za co mielibyśmy chwalić in post.. nie zyczę sobie by wazne pzresyłki były w sklepach rybnych czy spożywczych to obejście prawa takie samo jak kiedyś przytwierdzanie blachy do przesyłek by były cięższe....
brzóska to wielki cwaniak ale i on zobaczy co to konkurencja - już niebawem - paczkomaty mzoę mieć każdy.
zrswztą każdy niech sdam decyduje czy chce mieć te akcje czy nie - nienawem zcas pokaze kto ma rację.