Mój wpis z dnia 2023-01-07 15:41
Moderator nie kasuj krytyki wobec GPW S.A.
Radził bym każdemu kto chce kupić lub sprzedać akcje GPW zapoznać się z forum Taxus Fund S.A.
Radze przed publikacją wpisów rozważyć czy macie czas na od pytkę Prokuratora bo cały wątek
https://www.bankier.pl/forum/temat_pozew-zbiorowy-przeciwko-zarzadowi-taxusfund,58334419.html
jest na bieżąco archiwizowany przeze mnie i będę wyciągał 1 raz odpowiedzialność od każdego dokonującego wpisy w tym wątku i każdym innym godzącym w prawa Emitenta, Akcjonariuszy czy bezpośrednio Zarządu Taxus Fund S.A.
To nie jest żadna porada prawna, inwestycyjna itp. ,,tylko dobra subiektywna rada użytkownika forum Bankier " - niech sobie każdy kupuje i sprzedaje co chce - ale ja bym wolał wiedzieć co się dzieje a to tylko wierzchołek góry lodowej na razie
Następne akty tej tragi komedii GPW S.A. w krótce
Moderator powyższe posty to konstruktywna krytyka GPW S.A. wynikająca z wolności słowa a to Prawo wynika wprost z Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej dla przypomnienia
Art. 54.
- Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Ustawa może wprowadzić obowiązek uprzedniego uzyskania koncesji na prowadzenie stacji radiowej lub telewizyjnej.