Cieszy mnie aktywność niektórych to świadczy że nadal zbieracie akcję i jesteście rozczarowani że kurs nie spadł poniżej dwóch złotych. Negujecie oczywiste fakty spółka rozpoczęła sprzedaż fantomów dla wojska ukończyła najważniejsze etap certyfikacji MDR. Rówdzież nie porzuciła umowy z ARP i dalej ją negocjuje. Ludzie mają swój rozsądek i wiedzą że niektóre indywidua nie pojawiałyby się tutaj gdyby nie chęć zysku a zyskać można tylko kupując tanio sprzedając drogo. Z radością będę czekał na nowe informacje ze spółki ciesząc się na duży zysk a wam proponują zapytać sztuczną inteligencją w jaki sposób lepiej manipulować akcjonariuszami aby kurs wreszcie spadł poniżej 2 zł żebyście mogli nabyć te swoje kilkanaście tysięcy akcji i dali wreszcie ludziom spokój. Putin i Heje nasza nieodłączna para. Szkoda mi was. Ten rok bedzie najlepszy dla Yoshi. Przetrwaliśmy najgorsze ataki w tym roku odbierzemy nagrodę. Wiem ze czujecie niepokój. Przed nami główny parkiet. MDR.moze i umowa z ARP. Radość ze zwycięstwa. Kazfy kto czyta to forum widzi wasze intencje. Zaangażowanie czas. Gdybym chciał kupić milionów akcji zatrudnionym was. A na razie trzymam akcje i cieszę sie ze zainwestowałem cześć mojego majątku w projekt ktory przyniesie naprawde duzy zysk. Mnie nie interesuje 10 procent ani 50 czy 100. Ja mam czas. Jak przyjdą dobre komunikaty wszyscy o was zapomną.