Putin dawaj jedziemy z tymi kłamcami.
Dobrze niech dział zakupów się produkuje. Chłopak produkuje bezsensowne posty gdzie AI generuje mu stek bzdur za stekiem bzdur.
Chłopak wkleja tutaj jakieś treści wygenerowane ze sztucznej inteligencji i myśli że jest mądry. A generuje to wszystko tylko po to żeby zasypać moje posty gdzie ja i ty również wyjaśniamy ich kłamstwa.
Po prostu ucieka od odpowiedzi.
Niech każdy obiektywnie przeczyta ich posty i skonfrontuje to z tym co pisali, a potem z tym jak ja ich od wielu wielu miesięcy konsekwentnie punktuje i wyjaśniam.
Dział zakupów nawet mi jest ciebie nie szkoda. Utopiłeś to już – według twoich postów – ponad 1 000 000 zł i jesteś zwykłym biednym człowiekiem który kupił od kółkowiczów akcje po zawyżonej cenie i teraz szukasz innych frajerów żeby ktoś to od ciebie odkupił.
To jest taki niesamowity potencjał że za cały ubiegły miesiąc obroty to chyba kilkadziesiąt tysięcy złotych.
Wy też przecież kupujecie ostro tylko że nie widać tego po obrotach.
Mnie życie i giełda nauczyła już tego że jeśli gdzieś pojawia się realnie spółka z jakimś potencjałem to momentalnie wchodzą fundusze albo grube ryby które to wykupują, naprawdę ludzie potrafią odnajdywać prawdziwe perełki i przejmować tam akcje.
Jeśli na tym szlamie od wielu wielu wielu miesięcy nie dzieje się po prostu nic, to chyba wszyscy zaczynamy już tracić wiarę.
Zresztą sama spółka tylko przekłada komunikaty. Jeśli ktoś z nich czyta to forum to pewnie ma beke z was że mają takich wiernych sługusów jak wy.
Masochiści. Plują wam w twarz a wy mówicie, mmmm, to tak ma być.
A twoje produkowanie bzdur na forum dziale zakupów tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu. Zero merytoryki tylko peany pochwalne.
Co zaraz napiszesz, że w marcu wchodzi NASA do spółki ?