Racjonalnie patrząc sprawdźcie sobie ile pojawiło się wpisów i to bardzo długich, negujących to co spółka podaje w oficjalnych komunikatach i czemu to ma służyć . Jeśli ja na przykład nie jestem zainteresowany kupnem CDprojektu to nie będę ślęczał na tamtym forum wypisywał i przekonywał wszystkich, żeby nie kupować papieru bo coś tam bo tak ,na wznak, bo nie ma sensu ,bo nie zarobicie,bo stracicie,bo jeszcze coś. Po tych wpisach i po pilnowaniu forum od rana do nocy I odpisywaniu wszędzie przez te same kilka osób jestem pewien, że tu co najmniej 200 ,300% jest do zgarnięcia i te wpisy tylko przekonują do jednego, że tu gra idzie o grubą kasę ,dlatego tyle czasu tutaj poświęca parę osób pisząc pod różnymi nickami na przekonywanie, aby tylko nie kupować i zmieniając co chwilę numery IP, aż się sami gubią, bo już ktoś zwrócił pewnemu osobnikowi na to uwagę !!!. Zasada jest prosta -teraz oni chcą kupić i to jak najtaniej ,a potem znikną z forum i będą zachwalać 200%, 300% drożej .Przykłady - 4mass jak to tam źle nie było a wzrosty 300% już sięgają , kolejny przykład Getin że wojna, że to, że tamto ,że idea Ukraina że tego i tamtego a od tamtych wpisów po roku 600% wyżej. Jeszcze parę by się znalazło przykładów, chociażby sunex który też był atakowany na forum swego czasu tą samą metodą ,że konkurencja ,że to ,że tamto, a jakie wyrosty były niech każdy sprawdzi !!!. O Mirbudzie już ktoś pisał- taka sama metoda ( zniechęcić do zakupów i to właśnie wtedy jak zaczną się bardzo pozytywne zdażenia dziać w spółkach ). Dziękuję za uwagę i życzę cierpliwości i wytrwałości do lutego ,marca ,może I nawet maja ,a naprawdę zarobicie 200-300% .W styczniu przechodzimy na notowania ciągłe I to wtedy gdy już kurs będze o wiele powyżej 1 zł.