Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,55 zł , zmiana od tamtej pory: -44,77%

Przyszłość spółki.

Często na forum padają porównania spółki do Synektika, więc chciałem wspomnieć o kilku kwestiach. Sprzedaż robota medycznego, tym bardziej spoza UE, jest obwarowana wieloma warunkami formalnymi które trzeba spełnić, nie wspominając już o szkoleniu personelu. Pamiętam co było na Synektiku kiedy chodził poniżej 20 zł przy minimalnych obrotach. Wielu ludzi marudziło że nic się nie dzieje, niema dochodów. Po rzadkim espi o sprzedaży Da Vinci czasami kurs potrafił spadać gdyż zmęczeni akcjonariusze traktowali to jako okazję do wyjścia z papieru. Tutaj może być podobnie, tym bardziej że do sprzedaży daleko, może nastąpić sytuacja że kurs zleci do 4-5 zł i większość będzie marudzić o to i tamto. W skrajnych okolicznościach, jak to na giełdzie, może być i tak że nic z tego nie wyjdzie. Biorąc jednak pod uwagę jaki tu jest potencjał wzrostu i że w ciągu kilku lat może urosnąć nawet 20 krotnie a może i więcej, ja zostaje na longa. Nie chcę mi się bronić tego co napisałem nie naganiam, tylko napisałem swoje zdanie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSM 0,00% 4,17 2025-11-28 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.