A czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodziło z Panem L dlaczego on tak się tych akcji pozbywał w sumie za bezcen z dzisiejszej perspektywy ..czy to chodziło o jakis ko flirt miedzy nim a Panem M bo tego nie rozumiem. Ewidentnie wygląda że dobre espi się pojawiły po jego wyjściu ze spółki
Co do kwestii wzrostów jest pytanie o to jak długa jest droga oczekiwania na wszystkie sprawy formalne oraz ewentualnie potężne cła. Pytanie też czy w międzyczasie chinski producent nie znajdzie poważniejszego partnera z całym szacunkiem dla MSM ale z ich strony to trochę pewna desperacja ale dla nas szansa.
Bo tu ani nie ma milionów na otwieranie fabryki nie wiem jak to ma w praktyce wyglądać czy tk ma być składanie komponentów czy w jakiś stopniu produkcja od podstaw
Czy edzie emisja dla Chińczyków żeby była kasa na produkcję jak udowodnić ze to firma produkuje tu w Europie a nie składamy z podzespołów chińskich
Ja jestem optymistą ale też uważam że jeszcze za wcześniej na wzrosty x 5 x 20 na razie jest za dużo niewiadomych żeby ktoś brał za 25 zł za sztukę a co do raportu będzie pewnie pozytywny ale szału nie będzie zobaczymy