Forum Giełda +Dodaj wątek

Przypomne mój komentarz z grudnia. Zobacz IP !!!

Re: Czy są tu kretyni którzy wierzą w Hossę w czasie Recesji ?!!!
Autor: ~Karolina [67.159.44.*], 2008-12-17 14:00
Od roku z wielką dokładnością przewidywałam zachowanie WiG20. Czy mam Ci zacytować jego prognozy w tym czasie i ich sprawdzalność? ....To mój proroczy komentarz sprzed kilku miesięcy "Zarówno WiG20 jak i WiG i sWiG80 utrzymują się w kanale spadkowym którego dolne ramie jest na wysokości odpowiednio 2200, 33000 i 9500 pkt. Na tym poziomie zakończy się ta fala spadkowa po której nastąpi rachityczne odreagowanie i następna fala Bessy obniżająca WiG20 poniżej 1800 pkt. Zakończenie Bessy przypadnie na koniec pierwszego kwartału przyszłego roku. Analiza techniczna jednoznacznie daje takie wskazania. Indeksy zachowują się wręcz podręcznikowo." A to następny komentarz z marca "Gdy wielkie banki ogłosiły olbrzymie straty szacowane już na pół biliona dolarów to ludzie nierozumni uznali że to już koniec kryzysu. To tak jakby wierzyć że ciężko ranne zwierzę pobiegnie szybciej niż zdrowe. Prawda jest inna. Część z tych banków zmierza w kierunku bankructwa. To nie koniec kryzysu ale dopiero początek. Co najmniej do końca pierwszego kwartału przyszłego roku będzie szalała ciężka Bessa. Porównanie wykresów z tej i z poprzedniej Bessy wskazuje że WiG20 musi spaść poniżej 1800 pkt. To są oczywistości."
Podpis elektroniczny dla firm i instytucji w 24 godziny!

Re: Czy są tu kretyni którzy wierzą w Hossę w czasie Recesji ?!!!
Autor: ~Karolina [67.159.44.*], 2008-12-17 14:02
Recesja dopiero się zaczyna więc spadek WiG20 poniżej 1000 pkt na koniec 2009 roku jest pewny. Po zakończeniu tej korekty wzrostowej w styczniu zaczną się duże spadki do 1300 pkt w marcu. Od marca pierwsze większe odreagowanie Bessy do 2000 pkt w 3 miesiące. W lipcu kolejna fala spadkowa i po konwulsjach w grudniu WiG20 przebije w dół poziom 1000 pkt. Mądra Karolina jest nieomylna od roku więc pewnie właśnie tak będzie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SWIECIE 0,14% 71,00 2012-05-11 17:30:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.