https://www.otodom.pl/pl/oferta/lokale-uslugowe-w-centrum-bydgoszczy-95-zl-netto-m2-ID4j69d?_gl=1*15vmqyt*_gcl_au*MTU1OTUzNjQxNi4xNzQ3OTg3MzMz*_ga*ODQxMzc5OTk0LjE3NDc5ODczMzQ.*_ga_6PZTQNYS5C*czE3NDc5ODczMzMkbzEkZzAkdDE3NDc5ODczMzMkajYwJGwwJGgwJGQ5MnVLY2NGYzRMUzh2QjA5UkxNeHV2M2RVeXFCU0hXUVBR
jak na razie wynajęli z całych 500 m2 320 m2. Więc będzie to rocznie 350 000 zł przychodu plus koszty utrzymania (woda, prąd po stronie najemcy)
Te ok 30 tys. zł miesięcznie wystarczy na pokrycie znacznej części kosztów związanych z prowadzeniem firmy.
Jak wynajmą pozostałą powierzchnię dojdzie jeszcze ok 20 tys. zł miesięcznie.
Teraz najważniejsze, by zaksięgować 15,56 mln zł dotacji i rozliczyć tą nieruchomość wartą wraz z działką ok 50-60 mln zł czyli 25-30 groszy na akcję !
W 2 połowie roku powinno być tu ciekawiej a narazie ktoś delikatnie sobie podbiera. Ja dziś za 4 tys. zł, samego zysku z PGMSA dobrałem odrobinę bo dla mnie wszystko idzie w dobrą stroną
Projekt jaki robi INM to branża medyczna, to nie jest łopata tylko produkt na którym mają sie uczyć lekarze, studenci medycyny oraz personel medyczne więc w interesie pacjenta musi to być wszystko przetestowane