Co ja widzę ? widzę dokładnie grę między dwoma GRACZAMI
Pierwszy to szorter a drugi to SPORY GRUBAS który w pojedynkę skupuje wszystko co wywala szorter i inni mniejsi gracze w rynek i chyba nie ma z nikąd pomocy bo drobnica boi się kupować przy tych poziomach albo nie ma kasy którą by mogli dziś zainwestować !
Jak pisałem żeby nie kupować akcji z kasy po jej wypłacie z dywidendy bo to tylko była pożywka dla szorta to nikt mnie nie sluchał i ci co kupili wywalili całą kasę w bloto ! a teraz by kupili i taniej i by wywalili szortera z rynku ! a tak wszystko skupi praktycznie jeden grubas :) Kiedy wyleci szorter ? wtedy jak grubas go skupi albo po dobrych wynikach o ile takie będą - acz to jest tylko gdybanie bo dobry szorter bez silnego popytu z rynku może tu dłużej posiedzieć - chyba że sam się podda w co bardzo wątpię ! nie ma na rynku popytu z ulicy i średnich graczy dlatego śmieszne 212 tysi akcji robi a rynkiem co chce ! a zarobi na tym praktycznie tylko grubas a nie wystraszona ulica która ma cykora przy tych poziomach a kupowała akcje jak najeta kilka złoty wyżej.