Witam co by nie pisać, widać jak na dłoni że spółka się ruszyła. Od dołka urosła prawie 40,℅, bez żadnego infa! Obroty nie są jakieś mega, ale trzeba pamiętać że to 2fix tylko przez godzinę handel jest w skali dnia. Dopóki nie dojdziemy do 12gr obrotów nie będzie tam większość się utopiła. Ja się nie martwię, dla mnie cała ta akcja z wywaleniem akcji to był majstersztyk. Jeżeli projekt wypalił a na to wygląda, według mnie. Zrobili to żeby odebrać akcje od ulicy. Przecież każdy chce kawałek słodkiego torta. Gdyby waliło do góry nie kupili by tylu akcji. 2fix tylko im w tym pomaga tu mogą zrobić wszystko. Dobre info wy winduje spółkę na nowe rekordy tak to widzę. Od kwietnia na bank mamy ciągle, tylko na tym rynku mogą się pozbywać akcji bez ograniczeń. Spółka nie samym silnikiem żyje. Budowa drewnianych domów nie jest jedynym profilem działalności przedsiębiorstwa. Dzięki własnemu funduszowi APIS TECH, spółka APIS S.A. inwestuje w start-upy technologiczne oraz medyczne.
Na chwilę obecną w swoim portfolio fundusz ma trzy podmioty – w tym spółkę wdrażającą na pięciu europejskich rynkach autorski produkt stosowany w profilaktyce zakrzepicy żylnej oraz spółkę wdrażającą na rynku amerykańskim i brytyjskim mobilną i webową aplikację dla stomatologów.Jak widzimy infa mogą się sypać z każdej strony. Po wykresie widać że mamy odbicie z dołka, 12gr to minimum wiadomo nie odrazu będą korekty po drodze. Ale tak ciekawie dawno nie było.