Witam wszystkich serdecznie,
Jestem nowy na forum Bankier.pl.Inwestuje na rynku kapitałowym od 2 lat z różnymi skutkami:)Śledzę forum od długiego czasu i wiele razy zainwestowałem w centrozap, do dzisiejszego dnia włacznie ani razu nie zarobiłem na tranzakcjach tej spółki.Jest ona cięzka do handlowania ale myślę,że przyglądając się jej dłużej można wyczuć by nie wchodzić w to główno powtarzający się szablon manewrowania między popytem i podażą z którego nic nie wynika dla zwykłaego smiertelnika Powód dla którego zdecydowałem napisać tego typu wiadomość jest prosty.Chciałbym aby rozmowa prowadzona na forum tej spółki nie zniżała się do Centrazopowskiego i grubego poziomu a żeby osoby Typu Zyga i reszta dawały z siebie wiecej oraz osób uczestniczących w czasami ciekawych dyskusjach o niczym czyli czp .Warto może pomyśleć,że wymiana zdań i opini może pomóc nabitym w butelke jak ja i zobaczyc jaki świat i gp była by piekniejsza bez spolek druków .Można w sposób merytoryczny i na temat bez epitetów przedstawić swoje racje nawet wiedzac ze wiekszosc idzie w zaparte jak osły Zainteresowanych inwestowaniem zapraszam na inne spolki a pozostałym umoczonym do nawiązywania rozmowy by stworzyc kolo wzajemnej adoracji bedzie nam razniej
Pobyt.