Rano próba zrzutu wywołania paniki potem powolny skup. Szansa na zakupy pewnie do południa potem pójdzie do góry. W międzyczasie dziesiqtki wpisów tych bez akcji. Hit sezonu. Sprzedali po 10 czy 11 i dodrukowali sobie 7 niby prawda ale. Ale te akcje po 7 nie będą przez rok czy dwa doluszcozne do obrotu. Czyli to oznacza raczej że doluszcozne do obrotu powinny być dużo więcej warte. Czekamy na komunikat który nam wyjaśni na co ta emisja. To mi się układa w jedną całość. Jeszcze pytanie po ile była ta pierwsza emisja. Wyobraźcie sobie taki scenariusz że jutro zbierają akcje a za parę dni info ze jest kontrakt na Granulat to co będzie wtedy tak uderzmy się we własne piersi kto jeszcze te akcje trzyma kto jutro sprzeda za 8 czy 9 groszy.... Tak filozoficznie rzecz biorąc no kurcze naprawdę można by się spodziewać zagrywek fair jasno czytelnie. Ale niestety nie u nas. U nas jest toeche inaczej.. Niby wszystko zgodne z przepisami tylko tak namieszane ze drobny leszczyk nerwowo sprzeda ogłupiony ze spadnie że ktoś go oszukał ze drukują sobie taniej.. No może to tak ma wyglądać nie wiem. Ja będę się przyglądał temu spektaklowi z loży szydercow. To co mnie może ruszyć to emisja 40.mln akcji za 1 czy 2 lub 3 grosze reszta nie ma znaczenia. Dla każdego kto ma pojęcie o giełdzie te komunikaty są w kontekscie sytuacji finansowej spółki oczywiste... Potrzebują kasę na projekt. Coś ruszyło. Ja osobiście myślę wbrew setkom wpisów że TO CZAS ZAKUPOW no za parę tygodni będziemy w innej rzeczywistości. I wtedy się wszyscy będziemy śmiać nie z Muchy tylko z naiwności niektórych pt Kolkowiczow... Ja naprawdę się nie zdziwię jak podadzą komunikat o rozpoczęciu produkcji wtedy wszystkim się to tak ułoży w głowie. A. Na razie możecie sobie jeździć po mnie jestem przyzwyczajony. Radzę wam tylko poczytac że zrozumieniem ostatnie komunikaty. Zapomnieć o Divide i tych emisjach za grosze o tym wpuszczaniu w rynek. Zastanówcie się na jakim jesteśmy etapie. Pomyślcie jeszcze o jednym. Do jakiego poziomu na pompują kurs Laurena żeby donieść wycenę Yoshi.... W rękach drobnicy zostało może 15 mln akcji Laurena.... Tak tak jeszcze się zdziwimy co z kursem zrobią. Ale do tego musi być impuls. Granulat. Umowa. Produkcja. Konrakt. Zakończenie Negocjacji. Ujawnienie informafji Poufnej. Czego i wam i sobie życzę.. Na te okazję mam specjalna butelkę bardzo drogiego szampana