Ja mam dobre .wyczucie Mogę mieć rację mogę nie mieć. Przecież w ciągu kilku tygodni okaże się czy mam rację. No dobra. Pójdźmy dalej w dywagacjach. Yoshi ma 50 mln akcji. Pytanie która z tych 2 spółek może meic większą kapitalziscje ja uważam że Yoshi ale mam akcje Laurena bo założyłem ze będą chcieli podnieść jego wycenę postednio zwiększając wartość Yoshi. Założyłem że pakket 50.mln akcji by chcieli żeby był wyceniony na 20 mln zł co podniesie wycenę Yoshi. Te 20 mln to tak skromnie ldaje 40 groszy na akcje. Czy to ejst możliwe.. Jeden komunikat może wszystko zmienić.
Ale powiem wam jak do tego doszedłem. Przeanalizowałem zachowania inwestorów kurs komunikaty doszedłem do wniosku że jakiś czas temu nastąpiła totalna zmiana w spółce że połączenia z PT to zmiana jaklsciowa. Odsłuchałem wywiady z wiceprezesem. Wysoko oceniłem jego IQ. Poszukałem prac naukwcyh poczytałem. Zastanowiłanie cisza wiązana z PT i nagle jak Filip z konopii wyskakuje kwestia połączenia szybkie emisję kasa potrzebna i... realizacja projektu. Wnioski nasunęły się same. Dlatego nie sprzedałem nic. Pewnie głupio zrobiłem bo jutro będzie jak piszecie WODOSPAD a ja głupi nie sprzedałem